Murat DELİKLİTAŞ - Özgür EREN / İstanbul, () - KAĞITHANE'de, düğün konvoyu izlerken balkonda başına kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Hülya Demirci (52), ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Geçen Pazar akşamı Sultan Selim Mahallesi, Ayar Sokak'ta komşusunun balkonunda düğün konvoyunu izleyen Hülya Demirci, havaya ateş açan bakkalın tabancasından çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. 3 çocuk annesi Hülya Demirci'nin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze daha sonra Sanayi Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi.

Demirci'nin cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hülya Demirci'nin 13 yaşındaki en küçük oğlunun otistik olduğu öğrenilirken, önümüzdeki cumartesi günü kızını nişanlayacağı belirtildi. Ailenin yakını Fatih Toruncu, "Cumartesi nişanımız vardı. Hazırlıklar yapılıyordu. Bir yandan hazırlıklar yapılırken hepimiz şok olduk. Engelli çocuğu özel okula gidiyor. En tepedekiler bunu en hızlı bir şekilde, yasası mı çıkacak, kanun mu çıkacak; acilen yasa çıkmalı. Bundan seneler önce talihsiz bir olayda Kemal kardeşini kaybetti. Aile perişan, günlerdir uykusuzuz. İki tane pırlanta gibi evlat var yetişmiş. Bir tane de yetişmekte olan var. Nasıl toparlanacağız bilemiyorum" diye konuştu.

 

FOTOĞRAFLI