Uzay KESMEN/İSTANBUL, ()BAĞCILAR’da borç yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi silahlı vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyen kişi de bıçaklanarak yaralandı.

Olay, saat 01:00 sıralarında Güneşli Mahallesi Barış Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 2 kişi arasında borç yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavga esnasında henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi, Hıdır Güngör tarafından bıçaklandı. Şahıs da silahını çekerek Hıdır Güngör'ü sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Cinayet sonrası zanlı olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, olay yeri ve çevresinde inceleme yaparak delil topladı. Hıdır Güngör’ün cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Haberi alarak olay yerine gelen Hıdır Güngör’ün akrabası Caner Güngör, kavganın borç meselesi yüzünden çıkmış olabileceğini iddia etti. Hıdır Güngör’ün diğer akrabası Soner Güngör ise vuran kişinin tır şoförü olduğunu iddia ederek, "Buraya mal yüklemeye gelip, malı yükledikten sonra Tunceli'ye götürüyormuş. 1 saat önce ben oturuyordum yanlarında. Normal bir şekilde konuşuyorlardı, rakı içip mangal yapıyorlardı. Muhabbetleri normaldi, hiç bir şekilde ters bir şey yoktu. Kendisi inşaatta çalışıyordu, tabancayla vurulmuş” dedi.

Polis olay yerinden kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

UK, (FOTOĞRAFLI)