Fatih KARAÇALI/ ADANA, ()-ADANA'da 50 yaşındaki Hakan Şimşek'in tabancayla başına ateş ederek öldürdüğü eşi 46 yaşındaki Nazan Şimşek ile kızı 15 yaşındaki Ladin Şimşek'in cenazeleri yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi.
Merkez Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi'ndeki DSİ TOKİ konutlarında oturan kadın kuaförü Hakan Şimşek, 19 Nisan'da eşi Nazan Şimşek ve kızları Şehit Temel Cingöz Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Ladin Şimşek'i başlarına tabancayla ateş ederek öldürdü. Olay aileden haber alamayan yakınlarının 22 Nisan'da eve itfaiye ve polis ekipleriyle girmesiyle ortaya çıktı. İflas ettiği için ekonomik sıkıntı nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen Hakan Şimşek, polisin takibi sonucu DSİ Çamlığı'nda yakalandı.
İfadesinde eşi ve kızını öldürdüğünü itiraf eden Hakan Şimşek, tutuklanırken Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan anne ile kızının cenazeleri yakınları tarafından teslim adıldı. Kabasakal Mezarlığı'na götürülen anne Nazan ile kızı Ladin Şimşek için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Ardından da yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi.
Ailenin yakınları cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.

FK(BK/İD) (FOTOĞRAFLI)