ANKARA Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9'uncu Bölge Müdürlüğü il genelinde bu geceden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.
Valilik tarafından yapılan açıklamada; tüm ilçeler dahil başkent genelinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuldu. Ankara Valiliği'nin açıklaması şöyle:
"Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre; ilimiz genelinde (tüm ilçeler dahil) güney ve batı yönlerden orta kuvvette esmekte olan rüzgarın; bu geceden itibaren hızını arttırarak yarın kuvvetli rüzgar (30-60 km/saat) şeklinde eseceği, çarşamba günü kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği bildirilmiştir. Bu çerçevede; kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı (soba ve baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi vb.) vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."