KONYA'da trafikte tartıştıkları ambulans şoförü Metin Yetek'in yüzüne bira şişesi fırlatarak burnunun kırılmasını neden olan ve 'Kasten adam yaralama' suçundan adliyeye sevk edilen Ö.D. ile F.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olay, geçen Perşembe günü saat 20.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Muhacir Pazarı yakınlarında meydana geldi. Ambulans şoförü Metin Yetek, Karapınar İlçesin'dekibir hastayı Konya'daki Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bıraktıktan sonra hemşir Erol Güzel ile ilçeye dönmek üzere yola çıktı. Yetek, trafikte ilerlerken içinde 3 kişinin bulunduğu 42 APK 13 plakalı otomobilin sürücüsü ile yol verme konusunda tartışmaya girdi. Tartışma ardından yaklaşık 100 metre ilerideki kırmızı ışıkta duran otomobilden inen şüpheliler Yetek'ten camı açmasını istedi. Metin Yetek'in camı açmasından hemen sonra şüphelilerden biri elindeki bira şişesini Yetek'in burnuna fırlattıktan sonra otomobillerine binerek hızla uzaklaştı.
KISA SÜREDE YAKALANDILAR
Aracın plakasından yola çıkan Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli Ö.D. ve F.B.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler 'Kasten adam yaralama' suçundan adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken F.B., hakkında adli kontrol kararı alındı.

FOTOĞRAFLI