KONYA'da bir apartmanın zemin katında bulunan markette çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın sonrası bina sakinleri dairelerini boşaltırken, markettin üst katındaki dairede oturan bir vatandaşın hiçbirşey olmamış gibi cep telefonu ile çevreyi görüntülemesi dikkat çekti.
Yangın, saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Beyşehir Çevreyolu üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Marketten çıkan dumanları fark eden vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler marketin kapılarının kilitli olması üzerine bir süre yangına müdahale edemedi. Marketin kepenkleri demir kesme makasıyla kesilmesi üzerine içeri girebilen ekipler yangına müdahale etti. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı.
CEP TELEFONU İLE ÇEKİM YAPTI
Yangın sonrası marketin bulunduğu binada oturan vatandaşlar evlerini boşlatarak dışarı çıktı. Bu sırada marketin bir üst katında oturan bir kişinin ise hiçbirşey olmamış gibi balkona çıkarak cep telefonu ile bina sakinlerini ve çevreyi görüntülemesi dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI