Şafak NEGÜZEL/ EREĞLİ(Zonguldak), ()-ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, akaryakıt istasyonunun yakınına bırakılan şüpheli valiz bompa paniğine neden oldu. Fünye ile patlatılan valizin içi boş çıktı.
Dün gece Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonun yakınına bırakılan valizi görenler polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, şüpheli valizin çevresine güvenlik şeridi çekerek meraklı vatandaşları uzaklaştırdı, trafiği de ulaşıma kapattı.  Akaryakıt istasyonu çalışanları ise şüpheli valize yakın olan vanaları kapattı. Yaklaşık 1 saat gelen Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bomba imha uzmanı özel kıyafetlerini giyerek valizi inceledi. Vatandaşlar ise bomba imha uzmanının hazırlanışını ve gelişmeleri cep telefonlarına kaydetti. Kontrollü şekilde fünye ile patlatılan valizin içinin boş olduğu anlaşıldı.
Özel giysili bomba imha uzmanını televizyonlardan izlediklerini belirten Onur Dilli, “İlk defa canlı canlı izledik. Biraz heyecanlandım. Patlama anında biraz ürktük” dedi. Patlamanın etkisiyle parçalanan valiz incelenmek üzere karakola götürüldü.


FOTOĞRAFLI