Şahin ÖZER/ CEYHAN,(Adana),() - ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde alışverişe çıkan annesi tarafından evde yalnız bırakılan 13 yaşındaki Ayşenur Kurt'dan 2 gündür haber alınamıyor.
Ceyhan'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde alışverişe çıkan Süreyya Kurt, 13 yaşındaki kızını  evde yalnız bıraktı. Bir süre sonra alışverişten dönen kadın, kızını evde bulamayınca durumu polise ihbar etti. Aileyle görüşen Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, özel bir ekip oluşturarak Ayşenur Kurt'un bulunması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalara rağmen Ayşenur Kurt bulunamadı.
19 Ağustos'tan bu yana kızından haber alamadıklarını belirten baba Murat Kurt, eşinin eve geldiğinde kapının açık olduğunu, kızına ait dizüstü bilgisayarın ve fotoğraf makinesinin bulunmadığını söyledi. Kapıda herhangi bir zorlama izinin bulunmadığını anlatan baba Kurt, "Çocuğumuz kaçırıldı mı? Yoksa evden mi gitti? Götürüldü mü çözemedik bir türlü. Evin kapısında her hangi bir zorlama da yok ve sonuna kadar açık bir şekilde bırakılmış. Çekmeceler açık bırakılmış. Polise haber verdik onlar da inceleme yaptı. Akrabalarımızı, kızımın arkadaşlarını ve komşuları her yeri aradık, ama kızımı bulamadık. Kızımı çok severdim ve kendisi de ailesini seven biriydi. Ailesiyle her hangi bir problemi yoktu. Kızımın kaybolmasından dolayı hiç bir kimseden şüphelenmiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI