BOLU'da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 3 öğrenci yaralandı. Polis üniversitede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Bugün öğle saatlerinde, iddiaya göre, servis aracında cep telefonu ile görüşme yaparken Kürtçe konuşan R.İ.'ye bir grup öğrenci saldırdı. Yaralanan öğrenci kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Arkadaşları R.İ.'nin yaralanmasının ardından Gölköy Kampüsü'nde toplanan bir grup öğrenci, yüzlerini atkılarla kapatarak 'Faşistler nerede?' diye bağırarak, karşıt görüşlü kişilere saldırdı. Yüzleri kapalı kişiler tarafından tekme tokat dövülen Y.E. ile adı öğrenilemeyen bir öğrenci yaralandı. 2 öğrenci, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü, olayların ardından üniversitede geniş güvenlik önlemleri aldı. Üniversiteye dışarıdan gelen kişilerin girişine izin verilmedi. Polis, olay çıkmaması için bir grup öğrenciyi otobüsle kampüsten dışarı çıkardı.