Bartın’da, 4 kişinin bulunduğu otomobil sel kapanı içerisine düştü. Otomobil 4 kişi ile birlikte sulara gömülürken, arama çalışması başlatıldı

BARTIN'da, içinde 5 kişinin bulunduğu otomobil sel kapanına devrildi. Kazada bir kişi kendi imkanları ile dışarı çıkmayı başarırken, 4 kişi ise otomobille birlikte suya gömüldü.

Kaza geç saatlerde meydana geldi. Hasankadı beldesindeki bir yakınlarının düğününden dönenlerin içerisinde bulunduğu İlyas Özgüç yönetimindeki 74 AAC 354 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bartın- Hasankadı Beldesi yolu üzerindeki Kışla Sel Kapanına uçtu. Otomobilde bulunan Arif Üstünbaş son anda araçtan atlayıp, yüzerek kıyıya ulaşmayı başardı.

Otomobilde bulunan Hüseyin Özgüç ve oğulları İlyas Özgüç ile İsmail Özgüç ve damadı Muhammet Karakaş ise araçla birlikte sulara gömüldü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine Bartın AFAD, jandarma ve 112 Acil ekipleri geldi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan dalgıçlar istenilirken, arama çalışmaları başlatıldı.

Olay yerine gelen dalgıçlar suda arama çalışmalarına başladı. Yüzerek kurtulan Arif Üstünbaş’ın da Hüseyin Özgüç’ün damadı olduğu öğrenilen, haber alan yakınları da bölgeye gelerek endişeli bekleyişlerini sürdürüyor.

Akşam saatlerinde, Bartın Hasankadı Beldesi yolu üzerindeki Kışla Sel Kapanına otomobil uçtu. İlyas Karakaş idaresindeki otomobilde bulunan Arif Karakaş son anda araçtan atlayarak canını kurtardı. İlyas Karakaş, babası Hüseyin Karakaş ve 2 kişinin daha bulunduğu otomobil sulara gömüldü. Haber verilmesi üzerine olay yerine Bartın AFAD, jandarma ve 112 Acil ekipleri geldi. Dalgıçlar eşliğinde arama çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

BİR KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Bartın’da sel kapanına devrilen otomobildeki 4 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, İlyas Özgüç’ün cesedi bulundu. İlyas Özgüç’ün cesedi kıyıya çıkarılırken, 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

4 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Bartın’da Kışla Sel Kapanına devrilen otomobildeki 4 kişinin cansız bedenlerine ullaşıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmada otomobil 6 metre derinlikte bulunurken, baba Hüseyin Özgüç otomobilin içinde, İlyas Özgüç, İsmail Özgüç ve Muhammet Karakaş’ın cesetleri ise otomobilin 10 metre yakınında bulundu. Cenazelerin çıkarılışı sırasında bölgede bekleyen aileleri sinir krizleri geçirdi.

Otomobili çıkarma çalışmasının hava aydınlandıktan sonra yaphılması kararlaştırıldı. Bartın Vali Vekili Gökhan Gürbüzerol, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı olay yerine gelerek çalışmaları takip etti.