ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde amcasının evinde uyuyan 17 aylık Alaaddin Dere, yaşamını yitirdi.

Korkuteli'ne bağlı Kasaplar Mahallesi'nde sabah işe giden Bayram ve Güllü Dere çifti, Alaaddin Dere'yi aynı binada oturdukları amca Mehmet Dere'nin evine bıraktı. Öğle saatlerinde aynı yaştaki kuzeniyle uyuyan Alaaddin Dere'nin bir süre sonra nefes almadığını fark eden yengesi, durumu eşine haber verdi.

Eve gelen Bayram Dere ve kardeşi Mehmet Dere, çocuğu Korkuteli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitiren Alaaddin Dere'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

ALAADDİN'İN CENAZESİ MORGDAN ALINDI

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde uyurken yaşamını yitiren 17 aylık Alaaddin Dere'nin cenazesi, baba Bayram Dere ve yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Morgdan aldığı çocuğunun cenazesini gözyaşları içinde cenaze aracına kadar götüren baba, Alaaddin'in uyurken hareket etmediğini fark ettiklerini ve hemen hastaneye götürdüklerini ancak kurtarılamadığını söyledi. Alaaddin Belen ise torununun neden öldüğünü bilmek istediklerini aktardı.
Cenaze aracına konulan Alaaddin Dere'nin cenazesi defnedilmek üzere Korkuteli'ne bağlı İmrahor Mahallesi'ne götürüldü.