TÜRKİYE'nin çeşitli illerinde farklı mazeretlerle intihar girişimde bulunduğu öğrenilen Mehmet H.'nin 15'inci intihar girişimini Uşak'ta psikolog ve polis engelledi.
Olay, Uşak-İzmir Karayolu'nda hizmet veren özel bir hastanenin 10 katında dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bursa'da kanser tedavisi gören eşinin masraflarını karşılayamadığı öne süren Mehmet H., 10 katlı hastane binasının çatı katına çıktı.
Psikolojik sorunu olduğu öne sürülen Mehmet H.'nin hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek istediğini öğrenen polis ve Uşak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hastane önünde önlem aldı.
İtfaiye ekipleri daha önce de farklı illerde 14 kez intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Mehmet H.'nin atlama olasılığına karşı hava yastığı açtı. Hastanede görevli psikologun ve polislerin iknası ile binadan indirilen Mehmet H. hastanede gözetim altına alındı. H.'nin Bursa'da kanser tedavisi gören eşinin tedavisi ve ilaç masraflarını karşılayamadığını öne sürerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI