İstanbul Bapçeşehir'de bir sitede yaşayan Şüle Gül'ün ikamet ettiği bloğun üçüncü katında bulunan dairedeki yatak odasının camına gelen kurşun karkılı anlar yaşanmasına neden oldu.

İstanbul Başakşehir'de magandalar adeta terör estirdi. Başak Mahalllesi Kitabe Sokak Ilhamur Park Sitesi'nde yaşanan olaya inanamayacaksınız. Magandaların site içinde silah kullanıp kurşun sıkması ise site sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Bir magandanın silahından çıkan kurşun, L 7 Blokta bulunan 3. katta Şule Gül'ün oturduğu dairenin yatak odasına isabet etti. Kurşun odanının camını kırıp, yatak odası duvarını da deldi.

Olayın ardından polise şikayette bulunan Şule Gül yaşadıklarını anlattı. Magandaların biran önce yakalanıp cezalandırılmasını istedi. Gül ifadesinde; 15.03.20020 günü gece saat 01.15 sıralarında ikametgahımda bulunduğu sırada diyaredan 5-6 el silah sesi duyduğunu söyledi.

Son silah sesinden sonra odasının camından ses geldiğini kaydeden Gül " Camı kontrol ettiğimde camda bir delik olduğunu yan duvarda da delik olduğunu gördüm.Mermilerden biri odama isabet etmişti. Tekrar mermi isabet edebilir endişesiyle dışarıyı kontrol etmedim. Sonrasında durumu polise bildirdi. Olay yeri inceleme ekibi geldi ve gerekli çalışmaları yaptı. Davacı ve şekayetçiyim" dedi.

Polis, şikayet üzerine magandaları aramaya başladı. Şule Gül, Yaşadığı olayın başkalarının başına gelmemesi için insanlıktan nasibini almamış bu magandaların biran önce yakalanıp cezalandırılmasını istedi.