Kurtarışları ile Süper Kupa'ya damga vuran Muslera, maçın adamı seçilirken, Volkan Demirel ise rakiplerine karşı yaptığı hareket ve söylediği sözlerle geceye damga vurdu.

9 maç ceza
Volkan penaltı atışları sırasında kenardayken Mehmet Topuz'a "At da bitsin" anlamında bir işaret yaparken, kameralara yansıyan bir görüntü de geniş yankı uyardırdı. Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in Melo'ya yönelik sözleri konuşulurken sosyal medyaya Galatasaraylılar'a doğru tombala çekerkenki görüntüleri düştü. Bu hareket için yüzlerce yorum yapıldı. TFF Hukuk Kurulu, Volkan'ın tombala hareketine soruşturma açarsa Fenerbahçeli kaleci sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı 1 ila 3 maç ceza alabilir.

Volkan Demirel'in Felipe Melo'ya yönelik sözleri ise sportmenliğe aykırı açıklama kapsamına giriyor. Disiplin Talimatı'nda bu sözlerin karşılığı 2 ila 6 maçtan men. Volkan iki ayrı eyleminden dolayı alt limitten ceza alırsa en az 3, maksimum da 9 maç ceza alabilir. Tombala raporlarda yer almazsa Volkan Demirel'in cezası minimum 2 maçla sınırlı kalabilir. (Akşam)