İstanbul'da narkotik ekiplerin yaptığı operasyonlarda; aralarında Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim uyuşturucudan gözaltına alındı. Ünlü oyuncu Sarp Apak emniyete getirilişi sırasınsa "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna "Şu anda hiçbir şey bilmiyorum" diye yanıt verdi. Apak, "Uyuşturucu kullanıyor musunuz?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı
Operasyonu kapsamında Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de Çeşme’de gözaltına alındı.

İstanbul’da torbacılara yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda aralarında Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı. Yapılan soruşturmada torbacılar ve bu kişilerle irtibatlı oldukları tespit edilen çok sayıda isim tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aralarında Sarp Apak, İlker Aksum, Nehir Erdoğan, Kenan İmirzalıoğlu, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Mehmet Erdem'in de bulunduğu bir çok ünlü isim gözaltına aldı.

OPERASYONU ÇEŞME'YE UZANDI


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün başlattığı uyuşturucu operasyonu kapsamında Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de Çeşme’de gözaltına alındı.
İstanbul’da birçok ünlü sanatçınının gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen bazı sanatçıların Çeşme’de tatilde olduğunun ortaya çıkması üzerine operasyonun ucu buraya kadar uzandı. Sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı. İstanbul polisi gözaltına aldığı bu sanatçıları uçakla İstanbul’a götürmek üzere harekete

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Ünlü oyuncu Sarp Apak emniyete getirilişi sırasınsa "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna "Şu anda hiçbir şey bilmiyorum" diye yanıt verdi. Apak, "Uyuşturucu kullanıyor musunuz?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı Operasyonda gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.