SİVAS'DA YAĞMURDAN KAYAN ATI ZOR KUTARDILAR

SİVAS'ta bir hurdacının arabasına koştuğu at, yağmur nedeni kayganlaşan caddede yere yıkıldı. Bu kişinin yerde yatan atını kaldırmak için verdiği uğraş, amatör kameralarca görüntülendi.SİVAS'ta bir hurdacının arabasına koştuğu at, yağmur nedeni kayganlaşan caddede yere yıkıldı. Bu kişinin yerde yatan atını kaldırmak için verdiği uğraş, amatör kameralarca


YAĞMURUN ALTINDA LEMAN SAM DINLEDİLER

BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Kurtuluş Konseri'nde Leman Sam ve Yaşar sahne aldı. Sağanak yağmur altındaki konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi.

İSTANBUL'DA SABAHA KARŞI'DA YAĞMUR ETKİLİ OLDU

İSTANBUL'un bazı bölgelerinde, saat 05.00 sıralarında yağmur etkili oldu.
AYDIN'da, akşam saatlerinde aniden başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok mahalle sular altında kalırken, polis, jandarma, belediye ve AFAD ekipleri kapanan yolları açmak için büyük çaba harcadı.ARNAVUTKÖY’de çevre ve yol düzenlemesi tamamlanamadan eğitime başlayan ilkokulun, yağmurla birlikte çamur deryasına dönen yolu, servis kullanamayan veli ve öğrenciler için çileye döndü.


AYDIN'NI ŞİDDETLİ YAĞMUR VURDU

AYDIN'da, akşam saatlerinde aniden başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok mahalle sular altında kalırken, polis, jandarma, belediye ve AFAD ekipleri kapanan yolları açmak için büyük çaba harcadı.

YAĞMUR İNEGÖLÜ VURDU

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde bugün başlayan ve gün boyu aralıklarla etkili olan sağanak yağmur, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Rögarların tıkanması sonucu birçok ev ve işyeri sular altında kaldı.


ARNAVUTKÖY'DE ÇİLELİ OKUL YOLU

ARNAVUTKÖY’de çevre ve yol düzenlemesi tamamlanamadan eğitime başlayan ilkokulun, yağmurla birlikte çamur deryasına dönen yolu, servis kullanamayan veli ve öğrenciler için çileye döndü.

TRABZON SELE MAHKUM

TRABZON’da aşırı sağanak yağış ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi. Yollar ve caddeler sularla kaplandı, bazı işyerlerini su bastı. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı.