İstanbul'da Fahri Trafik Müfettişleri Derneği'nin (FTM) Olağan Seçimli Genel Kurulu toplantısı yapıldı.Seçim sonucunda Başkan Sami Güleçyüz,  2016-2019 dönemi için 3 yıllığına  yeniden başkan seçildi.

Kadıköy'de bulunan dernekte yapılan genel kurulda delegeler oy kullandı. Seçime tek aday olarak giren Güleçyüz, oy kullanan delegelerin tamamının geçerli oyunu alarak bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu.

Başkan Güleçyüz, seçim ardından üyelere yaptığı teşekkür konuşmasında, megakent İstanbul'da 3 bin 600'ü aşkın fahri trafik müfettişinin görev üstlendiğini, dernek üye sayısını artırmak için yeni projeler üreteceklerini, müfettiş camiasının büyük bir aile olduğunu belirterek, "Beni de bu aileye başkan seçtiniz. Yönetime taze kan getirmek için genel kurulda tüzük değişikliği yaparak, 5 olan asil üye sayısını 7 olarak yeniden belirledik.Böylece,yönetime yeni üyeler dahil oldu. Bu genel kurulun bize yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Yönetimde bulunan çalışma arkadaşlarımla birlikte her zamankinden daha büyük şevkle, heyecanla görevimizi yerine getireceğiz.." dedi

Yıllardır dernek Genel Koordinatörü olarak başarılı görev yapan Münür Nurettin Çeliktutan'ın yeni dönemde de bu görevini yürüteceği, yeni yönetim Kurulu'nun seçim sonrası ilk toplantısında görev paylaşımı yaparak, yeni görevlerine başlayacağı ifade edildi. 

Yeni seçilen Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor :

1-Sami GÜLEÇYÜZ

2-Çoşkun ÇAĞLAR

3-Eran TAPAN

4-Metin ŞIK

5-Ahmet KAPLAN

6-Halis KAHRAMAN

7-R.Hakan DEMİRKIRAN


Denetim Kurulu asil üyeler: 


1-Aziz Sadi YANIK

2-İbrahim KARADAYI

3-Ahmet SARGI 

www.ulusalses.com-ÖZEL HABER-
Murat AYDIN