Trabzonspor’un resmi çayı, Tirebolu’nun farklı toprak yapısında doğal gübre kullanılarak yetiştirilen, zengin aromasıyla dikkat çeken “Üç Kale” oldu. 

Trabzonsporlu futbolcular, bordo-mavili kulübün resmi içeceği olan “Üç Kale” çayı  Beşiktaş’la oynanan lig maçında taraftara atarak, onların da bu yeni lezzeti tanıması aracılık etti. 

      Trabzonspor’un resmi lisanslı ürünleri arasına “Üç Kale” çay da katıldı. Tirebolu’nun farklı toprak yapısında doğal gübre kullanılarak üretilen, zengin aromasıyla damaklarda değişik bir tat bırakan “Üç Kale” çay ile Trabzonspor 2 yıllık anlaşmaya vardı.  

      “Futbola adımızı, çaya tadımızı kattık” sloganıyla yola çıkan “Üç Kale” çayın Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Alaaddinoğlu, “Trabzonspor Türk Futbolu için çok özel bir yere ve öneme sahiptir. Böylesi bir markanın yanında Üç Kale isminin olması bize gurur ve mutluluk verir. Trabzonspor taraftarına, onlara damak zevki yaşatacak çok özel bir çay ürettiğimiz müjdesini vermek istiyorum” dedi.  

      Trabzonspor’un Beşiktaş’la oynadığı ve Mustafa Yumlu’nun golüyle 1-0 kazandığı maçtan önce bordo-mavili futbolcular tarafından, taraftarlara tanıtılan “Üç Kale” çay, bordo-mavili renklere gönül verenler tarafından da beğenildi.  

      Karadeniz Fırtınası’nın lisanslı ürünleri arasına katılan “Üç  Kale” çayı Trabzonsporlular tüm TS Clup’larda bulabileceği gibi, bordo-mavililer için özel olarak üretilen çay, Karadenizlilerin yaşadığı her yerde satışa sunulacak.