İş dünyasının profesyonelleri ve teknolojiye işlerinde marka yapan kurumların buluştuğu Cebit 2010 başladı. Bayrampaşa Belediyesi Avrasya bölgesinin en büyük iş geliştirme ve teknoloji platformu olan Cebit Bilişim Eurasia 2010'a katıldı.




21. yüzyılın en heyecan verici ürün ve hizmetlerinin sergilendiği fuar, Türkiye'nin bilgi ve iletişim teknolojileri konusunda Avrasya'ya açılan kapısı. Yerel yönetimlerde teknoloji kullanımı konusunda gelinen noktada ürettiği bilgiyi paylaşmak ve yaptığı öncülükleri sergilemek için Bayrampaşa Belediyesi üçüncü kez Cebit fuarına katılıyor.CeBIT Bilişim Eurasia, TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde bu yıl 11'inci kez yapılıyor. Farklı ülke ve bölgelerden gelen onbinlerce teknoloji tutkununun akın ettiği fuarın açılış törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Azerbaycan Rabıte ve Informasyon Teknolojileri Bakanı Ali Abbasov, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Sampaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Türksat Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay ve Deutsche Messe AG Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Andreas Gruchow katıldı.



Açılış sonrasında fuarı gezen Ulaştırma Bakanı ve Konuk Bakan, Bayrampaşa Belediyesi'nin standına uğradı ve Başkan Bürge'den üretilen hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Standaki belediye görevlileriyle de bir süre sohbet eden Bakan Yıldırım, yaptıkları çalışmalar ve ürettikleri hizmetler dolayısıyla Başkan Bürge'yi tebrik etti.




Fuarın açılışından itibaren ilgi odağı olan Bayrampaşa Belediye standı ilgili konuklarla doldu taştı. Verilen hizmetlerle ilgili hem Başkan Bürge'den hem de stand görevlilerinden bilgi alan misafirler Bayrampaşa Belediyesi'nin yapmış olduğu teknoloji yatırımlarını hayranlıkla dinlediler.





Fuarın ikinci günü saat 16.30'da Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, "Bilginin Doğrusu, Hizmetin Hızlısı" başlıklı bir konuşma yaptı ve Bayrampaşa Belediyesinin yaptığı teknolojik hizmetlerle ilgili bir sunumda bulundu.