Gaziosmanpaşa'da, karne almak için bahçede bekleyen öğrencilerin üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ses bombası atıldı. Okulun bahçe duvarının arkasından atılan ses bombası öğrencilerin arasına düştü. Olayda, 2 erkek öğrenci ile bir kız öğrenci hafif şekilde yaralandı.

Olay, Küçükköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin bahçesinde meydana geldi. Karne almak için okula gelen öğrencilerin bir kısmı sınıflarına girdi. Bilim Teknolojileri Bölümü öğrencileri de öğretmenlerin kendilerini içeri çağırmaları için bahçede bekleme başladı. Bu sırada okulun bahçe duvarından içeriye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öğrencilerin üzerine doğru ses bombası atıldı.

Büyük bir gürültü ile patlayan ses bombasının etkisiyle biri kız 2'si erkek 3 öğrenci yaralandı. Bu sırada okul bahçesinde büyük bir panik yaşandı. Sesten etkilenen öğrenciler sağa sola kaçıştı. Yaralı öğrenciler okul idarecileri tarafından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Öğrencileri hastanede ziyaret eden Gaziosmanpaşa Kaymakamı Settar Yavuz, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Yavuz olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirtti.
Patlama sırasında okul bahçesinde bekleyen öğrenciler, patlamanın çok şiddetli olduğunu ve okul bahçesinde panik yaşandığını belirtti. Okula gelen uzman ekipler olay yerinde inceleme yaptı. Ses bombası atan şahıs yada şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.