İtalya'da bir okulda seksi öğretmen krizi patlak verdi.
Milano'da prestijli katolik okulu San Carlo Lisesi'nde görev yapan üç üniversite diplomalı 28 yaşındaki Ileana Tacconelli'nin çok seksi olduğu gerekçesiyle öfkelenen veliler çocuklarını okuldan aldı.

Velilerin eski güzellik kraliçesi öğretmene öfkelenme nedeni ise, Tacconelli'nin seksi fotoğraflarının ve görüntülerinin internette yayınlanması. Sonuç olarak bazı öfkeli veliler, çocuklarını okuldan almaya karar verdi.

Bazı veliler ve okul müdürü Tacconelli'yi savunurken, olay bir annenin 'öğretmenin dikkat dağıtacak kadar çekici kısa güldürüde üzerinde sutyenle rol yapıyor. Fotoğraflarda ise bir Amerikan polisi üniformasıyla poz vermiş.

İtalya'nın bir bölgesindeki güzellik yarışmasını kazanamayınca eğitimine ağırlık verip üç diploma alan Tacconelli'nin hikayesi İtalya Başbakanı Berlusconi'nin sahibi olduğu gazetenin baş safyasını da süsledi.

Tacconelli ise kendini, "Tek söyleyeceğim şu; eğer bir model ya da şov kızı olmak isteseydim, daha genç ve güzelken bunu yapardım. Üç yıldır öğretmenim ve hiç sorun yaşamadım. Söyleyecek bir şeyim yok, okul yönetimi ve veliler arkamda" sözleriyle savundu.