Jolie'ye uyuşturucu sattığını iddia eden Franklin Meyer adlı uyuşturucu satıcısı konuştu
Dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie'ye uyuşturucu sattığını iddia eden Franklin Meyer adlı uyuşturucu satıcısı Life&Style dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteport'un haberine göre, 1990'larda Angelina Jolie'nin kokain ve eroin bağımlısı olduğunu ve daha o zamanlarda evlat edinme isteğini dile getirdiğini anlatan Meyer, ünlü oyuncunun satece satın almadığını, defalarca uyuşturucu kullandığına tanık olduğunu da anlattı.

"Şehre indiği zaman birbirimizi haftada iki ya da üç kez görürdük. Kokain ve eroin de satın alırdı" diyen Meyer, Angelina Jolie ile ilk kez Şubat 1997'de bir erkek arkadaşıyla kendisinden New York'taki Chelsea Oteli'nde uyuşturucu almaya geldiklerinde tanıştığını anlattı.

O zaman 21 yaşında olan Jolie, kısa süre sonra düzenli müşteri haline gelmiş.

Meyer şöyle devam etti: "Her seferinde yaklaşık 100 dolar harcardı. Kokain ve eroini önümde kullanırdı. Herhangi birinin orada olmasını umursamıyor gibiydi."

Bazen Jolie'nin Manhattan'daki Ansonia apartmanındaki dairesine gittiğini anlatan Meyer, ünlü oyuncunun burada uyuşturucu kullandığını söyledi.

İlk kez daireye gittiğinde şok olduğunu, çünkü duvarların ölü fotoğraflarıyla kaplı olduğunu belirten Meyer, "Sanırı onlar gerçek cesetlerdi, sanki öldürüldükleri yerde çekilmiş gibiydiler. Bu tür fotoğrafları olan başka birini tanımıyorum" diye konuştu.

Meyer ayrıca Angelina'nın çocuk evlat edinmek konusunda takıntılı olduğunu da belirterek, "Bana 'Sanırım bir çocuk evlat edinmeyi gerçekten istiyorum' derdi. Şok olurdum... O kadar uyuşturucunun ve bıçağın arasında bir çocuk sahibi olmaktan bahsediyordu" dedi.

Dergide Jolie'nin şok fotoğraflarına da yer verildi.

Angelina Jolie ve sevgilisi aktör Brad Pitt, üçü evlatlık olmak üzere altı çocuk sahibi.