Mali'nin gafı yüzünden çocuklara bağışlanan hediyeler teslim edilmedi
Mehmet Ali Erbil’in “mum söndü” gafı yüzünden yayından kaldırılan Çarkıfelek’te, Çocuklar Gülsün Diye adlı kampanyaya bağışlanan hediyeler teslim edilmedi.

Mehmet Ali Erbil’in Alevi vatandaşları üzen “mum söndü” gafı yüzünden Çarkıfelek adlı yarışma programı zamansız bir şekilde yayından kaldırılmıştı. Bundan en çok zarar gören isimler yardımamuhtaç çocuklar oldu. Gülben Ergen, Okan Bayülgen ve Seda Sayan, Çarkıfelek programına yarışmacı olarak katıldıklarında kazandıkları hediyeleri, Gülben Ergen’in “Çocuklar Gülsün Diye” adlı kampanyasına bağışlamışlardı. Kampanyayı düzenleyen Gülben Ergen, yarışmanın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen ellerine ulaşmayan hediyelerin akıbetini araştırdı. Program yetkililerinden “Konuyu kısa süre içerisinde halledeceğiz” sözünü aldı. O dönemdeMehmet Ali Erbil, gaf yaptı ve programyayından kalktı. Ortadamuhatap kalmayınca hediyelermaalesef çocuklara ulaşmadı.

Yerine ulaşmayan hediyeler nelerdi?
Gülben Ergen, Seda Sayan ve Okan Bayülgen’in yarışmadaki puanlar karşılığında bağışladıkları hediyeler şunlardı: “5 adet pazma TV, 3 adet fırın, 2 adet DVD oynatıcı, 1 adet buzdolabı, 2 adet elektrikli süpürge, 1 adet uydu alıcı, 1 adet çamaşır makinesi, 1 takım mobilya, 1 adet klima, 4 adet cep telefonu.”