Almanya U17 Milli Takımı’nın Bosna Hersek’i 6-1 yendiği maçta golleri, Türk asıllı futbolcular, Emre Can (3), Samet Yeşil ve Levent Ayçiçek attı.

ALMANYA 17 Yaş genç milli takımı kadrosundaki 8 Türk futbolcusuyla zaferden zafere koşuyor. Almanya U17 milli takımı Avrupa Şampiyonası 1. Eleme grup maçlarının ikincisinde de rakibi Bosna Hersek’e gol yağdırdı. Almanya gençlerinin gollerini Türk gençleri Samet Yeşil (2), Emre Can (2), Levent Ayçiçek’ten gelirken, bir gol de Emre Can’ın vuruşunda rakibe çarpıp filelerle buluştu. Bayern Münih forması giyen Emre Can ayrıca bir penaltı kaçırdı.

Emre Can hat-trick yaptı

Estonya’nın ev sahipliğinde yapılan grup eleme turunda ilk maçında Estonya’yı 5-0’la geçen Almanya U17, Bosna-Hersek karşısında da Türk gençlerinin golleriyle farka gitti. 8. dakikada Leverkusenli Samet Çiçek’in vuruşuyla gol perdesini aralayan Almanya U17, 11. dakikada rakibin penaltı golünü kalesinde gördü: 1-1. Bu golün ardından oyuna ağırlığını koyan Almanya, Levent Ayçicek (Dk.25), Emre Can (Dk.26. 34, 60), Samet Yeşil ile (Dk.80) 5 gol daha buldu ve maçtan 6-1 galip ayrıldı.