ŞİŞLİ'de, eşinin kendisini aldattığından şüphelenen 35 yaşındaki A.E., çalıştığı iş yerinde başına dayadığı tabancayla intihara kalkıştı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, Erdemir’i yaklaşık 3 saatte ikna edebildi.

Mecidiyeköy’de bulunan bilgisayar şirketinin penceresinde, saat 23.00 sıralarında başına silah dayayan A.E.’yi görenler polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinde başka kimsenin olmadığını tespit etti. Polis, konuşmak için pencereye çıkmasını ya da kapıyı açmasını istedikleri A.E.'yi ikna edemedi. Bunun üzerine çilingir getirilerek dairenin kapısı açıldı. Polis, çevrede toplanan kalabalığı olay yerinden uzaklaştırmak için de çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Yaklaşık 3 saat içeride kalan polis ekipleri, E'yi ikna ederek elindeki tabancayı bırakmasını sağladı. Tabancayı bıraktıktan sonra baygınlık geçiren E., ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.

A.E.'nin, polislere, kocasının kendisini aldattığı için bunalıma girdiğini ve bu yüzden yaşamak istemediğini söylediği belirtildi.