Sayısal Loto'nun bu haftaki 4 talihlisinden biri olan Tuncay Yalım’ın cumartesi günü Kozan'da cep telefonu alım-satımı yapan Cemal Uludağ'ın işyerine giderek hiç parası olmadığı için cep telefonunu 35 TL'ye sattığı anlaşıldı. Bu paranın 2 lirası ile Sayısal Loto oynayan ve çalıştığı maden şirketinin işine 3 ay önce son verdiği Yalım'ın ilçeye bağlı Bucak Köyü'nde bir yakınıyla tek odalı evde yaşadığı, anne ve babasının uzun süre önce ayrıldığı, iki üvey kız kardeşi olduğu belirtildi. İşyerinin güvenlik kamerasınca cep telefonu satışı kaydedilen Yalım'ın cep telefonunu alan Cemal Uludağ, şöyle dedi:

“Tuncay Yılım, cep telefonunu sattıktan sonra aldığı 35 liranın bir kısmıyla loto oynayacağını söyledi. İkramiye kazandığını öğrenince mutlu oldum. Cep telefonu bende. Artık hatıra olarak saklamayı düşünüyorum. Ancak isterse bu şans getiren telefonu kendisine geri verebilirim.”

Tuncay Yalım'ın uzun süreden bu yana şans oyunları bileti satın aldığı seyyar piyangocu Hasan Tutar da parası olmadığı dönemlerde ‘sonra ödemek üzere' birkaç kez bilet verdiğini hatırlattı. Tutar, Kozanlı talihliden halen 50 TL alacağı olduğunu ekledi. Tuncay Yalım ise, loto talihlisi olduğunu duyulması üzerine ortadan kayboldu.