Çekmeköy'den Beşiktaş-Bursaspor maçını izlemeye giden Melda Mesut ve kardeşi Cüneyt Mesut maç öncesi çıkan olaylarda yaralandı. Yüzüne şişe isabet eden kadın taraftara hastanede 26 dikiş atıldı.

Beşiktaş-Bursaspor maçını izlemeye giden Beşiktaşlı kadın taraftar kafasına şişe yedi; kardeşi polisin coplu müdahalesine uğradığını söyledi. İki kardeş de maçın oynandığı dakikalarda önce hastane sonra da polis merkezindeydi.

Polisin coplu müdahalesiyle karşılaştığını iddia eden Cüneyt Mesut, bu müdahale sonrasında yere düştüğünü ve bir süre yerde kaldıktan sonra taraftarların yardımıyla ayağa kalktığını anlattı. Cüneyt Mesut, bu sırada Bursaspor taraftarlarından birinin ablası Melda Mesut'un kafasına dolu bir bira şişesi attığını söyledi. Olay sonrası ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Melda Mesut'un yüzünde tespit edilen 5 kesiğe 26 dikiş atıldı. Melda Mesut hastanedeki tedavisinin ardından Beşiktaş Polis Merkezi'ne giderek, Emniyetten, Bursaspor taraftarlarından şikayetçi olurken, kardeş Cüneyt Mesut da polislerden şikayetçi oldu