Sevdiği kızla bugün dünyaevine girmeye hazırlanan 32 yaşındaki Erdinç Yeni, düğün nedeniyle tartıştığı babasını öldürürken, annesi ve iki kardeşini de ağır yaraladı. Katliamdan sonra kaçan Yeni alarma geçen polis tarafından yakalandı.

Bugün E.D. ile evlenecek Erdinç Yeni, ailesiyle düğün tarihi konusunda tartıştı. Anne Ayten Yeni’nin (53) E.D.’yi gelin istemediğini söylemesi üzerine çılgına dönen Erdinç Yeni, annesinin üzerine yürüdü. Bu sırada baba Ramazan Yeni (64) ve kardeşleri Erdem (29) ile Seçkin Yeni de (25) kavgaya karıştı.
Annesine 9 kurşun sıktı
Odasına giden Erdinç Yeni, ruhsatsız tabancasıyla önce babası Ramazan Yeni’ye ardından annesine ve kız kardeşine kurşun yağdırdı. Daha sonra mutfaktan bıçak alan Erdinç Yeni, otomobiliyle kaçmaya çalıştı. Bu sırada kendisini durdurmaya çalışan erkek kardeşiyle boğuşan Erdinç Yeni, yüzünden yaralanınca, elindeki bıçağı kardeşine sapladı.
Komşularının hastaneye kaldırdığı baba Yeni hayatını kaybederken, 9 kurşunla ağır yaralanan anne Ayten Yeni ile kız kardeşi Seçkin Yeni ameliyata alındı. Erdem Yeni’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erdinç Yeni’nin katliamın ardından bir parkta görüldü. Daha sonra  Yeni polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.