Bankacı Zeki Can bugün akşam saatlerinde kız arkadaşı Zuhal Özkan'ın Yeni Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde oturduğu apartmanın önüne otomobiliyle geldi. Zeki Can, aracının bagajında bulunan bin demet halindeki 10 bin adet kır çiçeklerini çıkartıp apartman önünde park halinde duran kız arkadaşı Zuhal Özkan'a ait 06 MDT 51 plakalı Peugeot marka otomobilin üzerine koydu, arta kalan çiçekleri de apartmanın giriş yoluna bıraktı.
Çiçekleri otomobilin ve apartman önüne bırakan Zeki Can daha sonra cep telefonuyla Zuhal Özkan'ı arayarak aşağıya inmesini istedi. Özkan aparmandan dışarı çıkınca yerdeki ve aracının üzerindeki kır çiçekleriyle karşılaştı. Zeki Can cebinden çıkardığı yüzüğü Zuhal Özkan'a verip "Benimle evlenir misin?" diyerek evlilik teklifinde bulundu.
                                             
Anadolu Üniversitesi İşitme Engelli Çocuklar Eğitim Merkezi'nde (İÇEM) öğretmenlik yaptığı belirtilen Zuhal Özkan, arkadaşı Zeki Can'ın evlilik teklifine "Evet" dedi. Özkan fotoğrafını çeken gazetecilere, "Çok şaşırdım. Zeki'den böyle bir şey beklemiyordum. Teklifine tabi ki evet dedim. Söyleyecek başka şey bulamıyorum. Çok mutluyum" diye konuştu.
Bankacı Zeki Can ise "Bir aydır böyle bir şey planlıyordum. Evet demeden bırakmam. Kısmet olursa bu yaz düğün düşünüyorum" dedi.
Apartman önünde bulunan arkadaşları ise Zeki Can ile Zuhal Özkan'ın üzerine kovadaki gül yaprakları döktü.