Cumhuriyet Mahallesi Goncagül Sokak'ta bulunan bir binanın bodrum katında saat 02:00 meydana gelen olayda, M.E. ve aynı eve zorla yerleştiği iddia edilen Taşkın Sarıaltun arasında tartışma çıktı.Tatışmanın büyümesi üzerine M.E. kendisini evden çıkartmak isteyen Sarıaltun'un yattığı sırada kafasını balta ile kesti. Taşkın Sarıaltun olay yerinde hayatını kaybederken, M.E. ise polis ekiplerini arayarak teslim oldu.

 

Küçükçekmece polis merkezine götürülen M.E. ''Cinayeti neden işlediniz?'' sorusuna insanın kanını donduran cevaplar verdi. Cinayeti zevk için işlediğini söyleyen M.E. ''Beni ölümle tehdit ettiği için öldürdüm. Bir daha dirilse yine öldürürüm" şeklinde konuştu.

 

M.E. polis aracına bindirilmesi sırasında gülümseyerek gazetecilere poz verdi. Sarıaltun'un cesedi polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

M.E.'nin yetimhaneden evlatlık alındığı ve bu durumu 4 yıl öncesine kadar bilmediği, bu durumu öğrendikten sonra madde bağımlısı olduğu ve psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.