Belki de sizin görmediğiniz bir yer de

En yaratıcı dijital pazarlama fikirlerini ödüllendirmek üzere düzenlenen Digital Age Awards önceki akşam İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel de gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Yarışmada büyük ödül ‘ Gençken yapılacak 100 şey kapsamıyla Markom Leo Burnett’in oldu. Ödül vermek için geceye katılan Gülben Ergen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son dönemde dövmeye merak sardığını dile getiren ve elindeki dövmeyi basın mensuplarına gösteren Ergen ‘ Çok uzun zamandır istediğim bir şeydi, önce elime küçük bir dövme yaptırdım. Şah damarıma da dövme yaptıracaktım ama çok korkuttular. Bu  yüzden vazgeçtim.’dedi. Basın mensuplarının çocuklarınızın ismini dövme yaptırdınız,  Mustafa bey kıskanmasın sorusuna ‘  Belki de  sizin göremediğiniz bir yerde dövmem olabilir’ demesi gülüşmeler neden oldu. Ergen, gazetecilerin Hülya Avşar’ın sevgilisi Sadettin Saran’dan ayrıldığını hatırlatması üzerine ‘ Kendisiyle görüştüm ama geçmiş olsun demedim. O üzgün değil, o güçlü bir kadın.  Karşı taraf üzülsün, o niye üzülüyor. Erkekler elindekini kaybettikten sonra kıymetini anlıyorlar ‘dedi.
 
Gülben Ergen gecelerde
 
Ünlü sanatçı, ödül töreninden sonra yakın dostu Nihat odabaşı ile son dönemin popüler mekanlarından eelence adlı mekana giderek eğlendi. Mekanda çalan  parçalara eşlik ederek Nihat Odabaşı ile dans eden Gülben Ergen mekan çıkışında basın mensuplarının sorularına ‘ Mustafa gösteri için Mısır’da çocuklarda uyuyor .Bende biraz eğlenmeye çıktım’ yanıtını verdi. Ergen saat 02.00 civarında mekandan ayrıldı