Adana'da fuhuş yaptığı ve yer sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan "Ballı Betüş" lakaplı bir kadının, kredi kartına 10 ay taksit yaptığı ileri sürüldü.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yaptırdığı tespit edilen "Ballı Betüş" lakaplı 28 yaşındaki B.K.'nın nakit parası olmayan müşterilerine kredi kartına 10 taksit yaptığını belirledi. Polis, kendisini çevresinde iş kadını olarak tanıtan B.K.'yı takibe aldı. Son model cipi, yazlık evi, oturduğu villası ve lüks bir semtte işyeri olan genç kadının zengin müşterilere hizmet verdiği belirlendi. B.K.'nın ayrıca lüks bir semtte açtığı iç giyim mağazasını çalıştırdığı ortaya çıktı.

Genç kadının çevresinde 'arkadaşım' diye tanıttığı kadınları zengin işadamlarına 500-750 lira arasında ücretlerle pazarladığı, nakit parası olmayanlara ise işyerindeki pos makinesinden kredi kartı ile para çekerek, 10 ay taksit yaptığı iddia edildi. B.K.'nın isteyen kişilere kendini ve arkadaşlarını 'saatlik, seferlik ve gecelik' adı altında pazarladığı, özellikle işlerin azaldığı Ramazan ayında normal fiyatının dörtte bir fiyatına çalıştıkları iddia edildi.

Polis, yaptığı 6 aylık çalışmanın ardından geçen çarşamba günü 20 ayrı adrese baskın yaparak, B.K.'nın da aralarında bulunduğu 11'i kadın toplam 14 kişiyi gözaltına aldı.
Sorgulamalarda telekızların herkesle ilişkiye girmedikleri, tanıdıkları kişilerin referansı ile buluştukları öğrenildi.

Kadınların bazılarının telekızlık yaptığından ailesinin haberinin olmadığı, işe gider gibi sabah evden çıkıp akşam döndükleri iddia edildi. Şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından 'fuhuşa yer sağlamak, fuhuş ve fuhuşa aracılık etmek' suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme şüphelilerden B.K.'nın da aralarında bulunduğu 8 kişiyi tutukladı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.