Balıkesir'in Havran İlçesi'nde, üniversite öğrencisi Ç.E., kaldığı özel yurdun üçüncü katından atlayarak canına kıydı.
 

Beş aylık hamile olduğu belirlenen genç kızın, ailesinin bu durumu öğrenmesinden korktuğu için canına kıydığı sanılıyor.

Balıkesir Üniversitesi Havran Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 1'nci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Ç.E., kaldığı Ebubekir Mahallesi'ndeki Özel Mehmet Fevzi Kız Öğrenci Yurdu'nun 3'ncü kat penceresinden kendini boşluğa bıraktı.

Yurdun güvenlik görevlilerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, genç kızın öldüğünü belirlerken polisin olay yerindeki incelemesinin ardından cesedi, Havran Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kızın beş aylık hamile olduğu belirlendi.

FACEBOOK'A YAZDIĞI SON NOT

Genç kızın hamile olduğunu ailesinin öğrenmesinden korktuğu için bunalıma girerek intihar ettiği sanılıyor.Ç.E.'nin, sosyal paylaşım sitesi facebookta bıraktığı son notta, "Birisi ne yapıyorsun?' deyince; kısık bir sesle 'hiç' diyorum. Kimse anlamıyor, hayatın içinden çıkamıyorum" yazdığı öğrenildi.

Bayramiç Atatürk Lisesi'nden geçtiğimiz yıl mezun olduğu ve bir ay önce ek kontenjandan yararlanarak yüksekokula kaydını yaptırdığı öğrenilen Ç.E.'nin yurttaki arkadaşları, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Arkadaşları, Ç.E.'nin kendi halinde, sevilen biri olduğunu belirterek, "Hamile olduğunu bilmiyorduk. Ancak, son günlerde kilo almış gibiydi" dedi.