Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr.Erhan Erol, makamında bazı gazetecilerle yaptığı sohbette, siyaseti bırakacağını açıkladı. Erhan Erol, “milletvekili adayı olacakmısınız” diye aldığı bir soruya karşılık şöyle konuştu:

İKİ DÖNEM YETER

Milletvekili adayı olmayacağım. Daha öncede bunu açıkladım.  Murat bey (aydınses) yazmıştı. Milletvekili adayı da olmayacağım, belediye başkanı adayı da olmayacağım. Bir belediye başkanı için iki dönem yeter. Aslında siyasetçi içinde böyledir. İki dönem dışında belediye başkanı olarak çok şey veremezsiniz.” dedi.
Erhan Erol, görev süresi içersinde yapacağı bazı projelerle ilgili bilgi verirken, kendisiyle birlikte ekip arkadaşlarının da önümüzdeki dönem aday olmamalarını isteyeceğini bildirdi.
Dr. Erol kararını İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile de paşlaştığını söyledi.

YENİ EKİP YETİŞTİRİYORUZ

Ba arada, Gaziosmanpaşa için yeni bir ekip hazırlayacağını da ifade eden Başkan Erol; “İçimizde genç arkadaşlar var. Onları yetiştiriyşoruz. İmar komisyonunda, encümende değişik alanlarda görev yşapıyorlar. Ufku açık arkadaşlarımız. Mesela Selim Bilmen var. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis üyesi de olan bir arkadaşımız. Görev süremiz bitmeden böyle genç arkadaşlarımızı icra içinde de görevlendirerek yetiştireceğiz” dedi.