zmir'in Aliağa İlçesi'nde 35 yaşındaki Hasan Uyanık, direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracının takla atması sonucu camdan fırlayarak yola düştü. Yola düşen ve emniyet kemeri takmadığı belirlenen Uyanık, sürücüsü henüz belirlenemeyen bir aracın altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti,

İzmir'den Aliağa'ya giden 35 NHJ 08 plakalı panelvan tipi aracın sürücüsü Hasan Uyanık, İzmir-Çanakkale Karayolu'nun Aliağa Küçük Sanayi Sitesi mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkarak takla atan araç hurda yığınına dönüşürken, emniyet kemeri takılı olmayan Uyanık camdan fırlayarak yola düştü.

Bu sırada karşı yönden gelen plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç yere düşen Uyanık'ı ezerek yerde yaklaşık 50 metre sürükledi. Genç adam olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, Uyanık'a çarpan sürücü olay yerinden hızla kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Uyanık'ın cenazesi Aliağa Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatılırken, kaçan sürücünün kimliği belirlenmeye çalışılıyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.