İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde, ilaç içtikten sonra fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılan hamile bir kadının 13 haftalık bebeğinin karnında öldüğü anlaşıldı.Ö.K. isimli kadının intihara teşebbüs ederek bebeğini öldürmüş olabileceği şüphesiyle karakolda ifadesi alındı. Ö.K. daha sonra serbest bırakıldı.

Ev hanımı 24 yaşındaki Ö.K., 6 yaşındaki oğlunun babası olan boşandığı U.G. ile barışıp, yeniden birlikte yaşamaya başladı. İkinci kez hamile kalan Ö.K. dün ağrı kesici hap içti. Rahatsızlanınca gece Ege Doğumevi'ne kaldırılan Ö.K.'nin karnındaki 13 haftalık bebeğin öldüğü belirlendi. Hap içmeden önce eşiyle tartıştığı öğrenilen Ö.K.'nın bebeği, kürtaj yapılarak alındı.

Bebeği öldürmek için bilinçli olarak hap içerek intihara teşebbüs etmiş olabileceği şüphesiyle hastane yetkilileri tarafından durum polise bildirildi. Tedavisinin ardından karakolda ifade veren Ö.K, "Midem ağrıyordu, gündüz saatlerinde bir, gece de bir ağrı kesici ilaç içtim. Bebeğime zarar vereceğini düşünemedim:" dedi.

Ö.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı, evrakların adliyeye gönderileceği belirtildi.