“Sadece arkadaşız” dedi

Ahu Yağtu, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda Cem Yılmaz ile görüntülenmişti. Aynı taksiye binen ikilinin bir süredir aşk yaşadığı iddia edildi. Ancak ünlü manken, Cem Yılmaz’la arasında özel bir arkadaşlığın olmadığını açıkladı ve “Cem’le sadece arkadaşız. O gece normal bir arkadaş eğlencesine gittik, çıkışta da aynı taksiye bindik, hepsi bu” dedi.

Şaşırdı ama uzaklaşmadı

Yağtu, önceki akşam da Asmalımescit’te objektife takıldı. Bu kez yanında oyuncu Serkan Altunorak vardı. El ele yürüyen ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı ama birbirlerinden uzaklaşmadı. Yağtu, Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı dedikodularını yalanlamak istercesine Altunorak’la el ele yürümeye devam etti.

İki erkek gasp etmişti

Adını “İmkansız Aşk” dizisiyle duyuran ve son olarak “Melekler Korusun”da rol alan Serkan Altunorak, geçtiğimiz yıl gasp edildiği haberiyle gündeme gelmişti. Altunorak, internette tanıştığı iki erkeği evine davet etmiş, ancak bu kişilerin saldırısına uğramıştı. Gaspçılar Altunorak’ın değerli eşyalarını çalarken, “Hiç tanımadığım kişiler beni gasp etti” dediği için oyuncu hakkında “yalan ifade vermekten” işlem başlatılmıştı.