Basketbolda Fenerbahçe Ülker'i yenerek, 26. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Efes Pilsen'de oyuncular maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Uzun süre yenik götürdüğü maçı 2 sayıyla kazanarak, kupayı müzesine götüren lacivert-beyazlılar, oyuncular maç sonunda saha içinde birbirlerine sarılarak, kupa şampiyonluğunu kutladı.

Karşılaşmanın 3. periyodunun başında 16 sayı geriye düşen Efes Pilsen, farkı kapatarak, karşılaşmadan 79-77 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular da maçtan sonra Efes Pilsenli oyuncuları kutladı.

-FENERBAHÇE ÜLKERLİ TARAFTARLAR OYUNCULARINI ALKIŞLADI-
Fenerbahçe Ülkerli taraftarlar, maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.

Sarı-lacivertliler, maç bitiminde şok yaşayarak, kısa bir süre sessiz kalırken, daha sonra Fenerbahçeli Ülkerli oyuncuları alkışlayıp, tribüne çağırdı.

Maçtan sonra taraftarlar gibi şok yaşayan sarı-lacivertli oyuncular da taraftarlara alkışla karşılık verdi.

-ÖMER ONAN HAVLUSUNU RAKOCEVİC'E VERDİ-
Zaman zaman gergin geçen maçta Fair play davranışları da sergilendi.

Maçın 3. periyodunda faul atışı kullanmak için çizgiye gelen Rakocevic, hakeme ellerinin terli olduğunu işaret etti. Fenerbahçe Ülker yedek sırasına yönelen Rakocevic'e, Ömer Onan havlusunu uzattı. Rakocevic, ellerini kuruladıktan sonra faul atışlarını kullandı.

-''KEREM GÖNLÜM DOPİNG YAPSANA''-
Maçın 4. periyodunun başında bir pozisyonda Efes Pilsenli oyuncular Kerem Gönlüm ve Nachbar, hakem kararlarına tepki gösterdi.

Bu sırada mola alınırken, Efes Pilsen antrenörleri de hakemlerin kararlarına itirazlarını sürdürdü.

Fenerbahçeli taraftarlar ise Efes Pilsen yedek sırasına doğru tezahürat yaparken, ''Kerem Gönlüm doping yapsana'' diye bağırdı.