İstanbul Ümraniye'de, 4 Ekim günü yaşanan vahşetin görüntüleri ortaya çıktı. O karelerde 3 çocuk babası zanlı, 8 aylık hamile sevgilisini kılını kırpmadan öldürüyor. Anne karnından alınan bebek ise günlerdir kuvözde yaşama tutunmaya çalışıyor...

Ümraniye, geçtiğimiz hafta kadına yönelik şiddette son perdeye tanık oldu. Mehmet Selim G., yolda karşılaştığı hamile sevgilisi Yeliz Karahasanoğlu'nu önce tekme tokat dövdü. Genç kadın yere yığılırken, cani sevgili kafasına ateş ederek öldürdü. Karahasanoğlu, olay yerinde can verdi. Ama bebeği yaşıyordu. Bebek sezaryenle anne karnından alındı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, yaşam savaşı veriyor. AKŞAM kan donduran vahşetin görüntülerine ulaştı. O karelerde Mehmet Selim G., yolda karşılaştığı sevgilisiyle kavga ediyor, dövüyor sonra acımasızca öldürüyor.

BUNUN ADI SEVGİYMİŞ!
Akşam Gazetesi'nden Mete YILMAZ'ın haberine göre, Katil zanlısı, cinayet sonrası isyan ettiren bir savunmaya imza atmıştı. Sorgusunda, 'Karahasanoğlu'nu öldürdükten sonra, eşini de öldürmek için evine gittiğini ama bulamadığını' söyledi. Adliyeye çıkarken, 'Size bir şey söyleyeyim mi karımı ve annemi öldürmediğime pişmanım. Yeliz'i deliler gibi seviyordum' diye bağırdı. O şimdi hapiste.

YALVARDI AMA...
- Selim G., sevgilisiyle yolda karşılaşıyor. Genç kadını yere yatırıp dakikalarca dövüyor. Vatandaşlar kayıtsız.
- Zanlı belinden silahını çekip bir el ateş ediyor, birkaç adım geri çekiliyor. Silaha tekrar mermi sürüyor.
- Genç kadın çaresiz. Elini kaldırıp yalvarıyor ama sonuç yok.
- Zanlı çömeliyor, kadının başına silahı dayayıp bir kez daha tetiğe basıyor.