Sakarya'nın Hendek ilçesinde beton mikseriyle panelvanın çarpışması sonucu iki kişinin hayatını kaybettiği kazadan sonra garaja çekilen panelvanda üçüncü bir kişinin daha öldüğü anlaşıldı.


 D-100 karayolunun Hicriye köyü mevkiinde yol çalışması sebebiyle bölünen yolda, İstanbul istikametine giden Mithat Hatlı yönetimindeki beyaz eşya servisine ait 81 BZ 320 plakalı panelvan, karşı yönden gelen Şahin Güneş'in kullandığı 54 B 1471 plakalı beton mikseriyle çarpıştı.

Kazada panelvan sürücüsü Mithat Hatlı ile yanında bulunan Gürkan Terzioğlu, araçta sıkışarak öldü. İki kişinin cesedi, itfaiyenin çalışması sonucu çıkartıldı. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Hatlı ve Terzioğlu'nun cesetleri, Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazelerin götürülmesinin ardından çekiciye yüklenerek kaldırılan panelvanın arkasında beyaz eşyaların arasında bir kişinin daha cesedi bulundu. Ölen üçüncü kişinin Murat Kement olduğu anlaşıldı. Mikser şoförünün gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.