Fenerbahçe U15 Futbol Takımı, İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Nike Premier Cup Dünya Finalleri’ndeki ikinci maçında, Hannover 96 ile karşılaştı.

Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılırken, sarı - lacivertlilerin üç golünü de Serdar kaydetti.

Bu galibiyet ile A Grubu’ndaki ikinci maçında, ikinci galibiyetini elde eden Fenerbahçe U15 Futbol Takımı, gruptan çıkma yolunda önemli avantaj sağladı.

Manchester United Alt Yapı Tesisleri’nde oynanan günün ikinci maçında Hannover 96 ile karşılaşan Fenerbahçe U15 Futbol Takımı, maça hızlı başlayan taraf oldu. 9. dakikada Serdar’ın golü ile karşılaşmada 1-0 öne geçen Fenerbahçe, ilk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakip kalede daha da etkili olan Fenerbahçe, 32. dakikada Serdar’ın golüyle karşılaşmada 2-0 öne geçti. Bu dakikalarda ataklarını hızlandıran Fenerbahçe U15 Futbol Takımı 39. dakikada yine Serdar’ın golüyle karşılaşmada 3-0 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı. Serdar ise attığı üç gol ile sahanın yıldızı oldu.

Fenerbahçe U15 Futbol Takımı, A Grubu’ndaki maçlarını 4 Ağustos Perşembe günü yapacağı iki maç ile tamamlayacak.

Fenerbahçe Manchester United Alt Yapı Tesisleri’nde TSİ ile 11.30’da Meksika ekibi Pachuca FC ile ardından ise saat 13.30’da Tayland ekibi Bangkok Christian College ile karşılaşacak. Turnuvada maçlar, 20’şer dakikadan 2 devre halinde yapılıyor.