Fenerbahçe U15 Futbol Takımı, İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Nike Premier Cup Dünya Finalleri’ndeki ilk maçında, organizasyona ev sahipliği yapan Manchester United’ı 6-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe Takımı 2. dakikada İbrahim Serdar’ın ve 5. dakikada Caner’in golleriyle skoru 2-0’a taşıdı. Ev sahibi Manchester United, 10. dakikada bulduğu golle skoru 2 -1 yapsa da Aziz Ceylan 16. dakikada Fenerbahçe’nin 3. golünü attı ve ilk yarının skorunu belirledi; 3-1.

Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe 15 Yaş Altı Futbol Takımımızda İbrahim Serdar 23 dakikada kendisinin ikinci takımının 4. golünü attı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Aziz Ceylan takımı adına bir gol daha bularak skoru 5 -1’e taşıdı.

35. dakikada İbrahim Serdar kendisinin 3. takımının ise 6. golünü kaydederek, karşılaşmanın da skorunu belirledi. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Fenerbahçe karşılaşmadan 6-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak finallere çok iyi bir başlangıç yaptı.

Fenerbahçe U15 Futbol Takımı turnuvadaki ikinci maçında bugün TSİ 17:30’da Hannover 96 ile karşılaşacak.