Kadıköy sapığı kameraya yakalandı. Özellikle Kalamış ve Bağdat caddesi bölgesindeki evlerde kadınların korkulu rüyası haline gelen sapık, sonunda kameralara takıldı.

Sapıklar ve sokaklarda alenen yapılan fuhuş pazarlığı İstanbul Kadıköy'de son günlerde kadınların büyük korkusu haline geldi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Özellikle gece saatlerinde kadınları takip ederek taciz eden sapıklara karşı semt sakinleri ne yapacağını bilemiyor. Polis, günlerdir Bağdat Caddesi ve özellikle Kalamış bölgesinde kadınları taciz eden sapığı arıyor. Kadınlar sapığın eşgalini polise bildirmişti. Ancak, bir türlü bulunamıyordu. Ve sonunda Kalamış'ta oturduğu apartmana giren bir kadını takip eden sapığın görüntüsü kamera tarafından kaydedildi.

Polis, şimdi bu görüntülerle, kadınlara pantalonunu indirerek cinsel organını göseteren sapığın peşine düştü.

Sapığın tacizisine uğrayan kadınlar olayı şöyle anlattı:     

"Apartmanin kapısını anahtarımla acıp girdim. Kapı biraz arkamdan biraz yavaş kapanıyor. Merdivenlerden çıkarken ses işittim. Dönüp baktigimda takım elbiseli ilk defa gördügüm bir adam bana sesleniyor. Basta ne soyledigini ve ne yaptığını anlamadım. Kapıyı arkamdan kapanmadan yakalamış, pantalonunun fermuarını indirmiş ve uygunsuz olan sözleri size bağırı bağıra söylerken masturbasyon yapıyor..

Goren Taniyan varsa lutfen ihbar etsin.. Apartmana girmenizi bekliyor sonra arkanizdan kapiyi yakaliyor.. Uygunsuz hal ve sozle tacizde bulunuyor. Apartmana girerken arkanizi kontrol edin ve kapiyi mutlaka kendiniz kapatin.

Kalamış'taki semt sakinlerinin bir diğer derdi de, yol üstündeki fuhuş pazarlıkları.

İşte Kalamış, Fenerbahçe semt sakinlerinin ağzından sapık ve fuhuş batağı:

"Cadde üstünde tenha olan otomobil galerisi park alanları, sokak araları ve apartman bahçelerinde cinsel ilişkiye giriyorlar. Bahçemizden kullanılmış prazervatif toplamaktan yorulduk. Bahçemiz Kalamış İlköğretim'in bahçesine bakıyor. Mevkili olan müşteriler, fuhuş semti olarak Fenerbahçe Kalamış gibi yerleri tercih ediyorlar. Bunun en onemli nedeni, diğer semtlerde kimlik ve can güvenliğini koruyamıyor olmaları.

Sokağımız purtelas sokağı gibi olmuş. Meşhur olan sokağımıza arabalarını park eden müşteri adayları yoldan gelen geceni ayırt etmeksizin fuhuş yapıyor sanıyor.  Polis durduk yere alip götüremiyor. Fuhuş yapan travesti ve kadınlar bir saat sonra 60 TL  bir ücret cezası ile serbest kalıp tekrar işlerine devam ediyorlar. "

NORMAL VATANDAŞLARI DURDURUYORLAR

Vatandaşlara göre, olay artık o kadar vahim bir durumdaki dolmuş, taksi veya bir arkadaşınızı beklerken bile fuhuş yaptığınız sanılabilir. Çünkü bütün semti fuhuş yapıyor sanılıyor.

DEHŞETİ YAŞAYANLAR ANLATIYOR:

Kalamış'ta büyüdüm ve 14 yaşında ergenlikte olan bir oğlum var. Semtimizin bu hale gelmesine üzülmeyi geçtim simdi canımızın derdindeyim. Geçen sene oturduğum dairenin karşı dairesine travesti ve bir gence konut amaçlı kiraladı. Oysa  4 odasına sadece 4 yatak atarak ve bir bilgisayarla ikamet etmeyip fuhuş mekanı pansiyonu gibi kullandılar..Kaldirımlardan saat başı musteri getirdiler. Gündüzleri boş olan daire gece 11'den sabah 5'lere kadar durmaksızın çalıştı. Zilleri karıştırıp dairemi gecenin bir saatlerinde çalmalari ayrı bir kabustu. Kadiköy emniyeti  ve Adliye yardımıyla tüm riskleri göze aldim. Kişisel gayretimle tek başıma uykusuz ve stresli  günler yaşayarak daireden çıkmalarını sagladim.

Geçen akşam bayan arkadaşımla evime giremedim arabayla sürekli peşimizde gezen şahıstan rahatsız oldum ve gezen polis devriyesi aracılığıyla şikayetçi olup karakola  çektirdim. Müşteri adayımız doktor çıktı. Karar verdim madem polisin yetkisi yok o zaman vatandaş olarak şikayet ederek gezen tüm müşterileri adaylarini karakola bu sekilde cektirip teshir edecegim... En azından müşteriye güvenlik açısından semtimiz cazip geliyorsa, tercih ettiğim yolla belki teşhir olduklarından cesaretleri azalır, fuhuş rantı düşer.