Kasımpaşa’nın çalıştırıcısı hakem Bülent Yıldırım ile arasında geçen olay ile ilgili ilgili olarak, “Maç sonunda hakem kardeşimin yanağını öpecektim, eli denk geldi elini öptüm” dedi.

KASIMPAŞA Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından oyuncularını ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ettiğini söledi. Vural sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim düşüncemiz buradan 3 puan almaktı. Kazanabilmiş olsak çok iyi olacaktı. 85. dakikada bizim oyuncumuza çarpan topun ardından Beşiktaş golü buldu. Futbol şansı böyle bir şey işte. Bizim adımıza ise bir şans 94’te panaltıyı Tolga’nın kurtarmasıydı.
Oyuncularımı kutluyorum, sonuç önemli değil. Ortaya koyduğumuz futbol önemliydi. Sonuçta 1 puan böyle bir takım karşısında önemli. Bu takım ligin sonunculuğuna layık bir takım değil. Maç boyunca bizim 9, Beşiktaş’ın 8 pozisyonu vardı.” Yılmaz Vural maçın ardından hakem Bülent Yıldırım ile arasında geçen olayı ise şöyle açıkladı: “Maç sonunda hakem kardeşimin yanağını öpecektim, eli denk geldi elini öptüm.”