TEM Otoyolu'nun Sakarya Arifiye ilçesi geçişinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada aile büyüklerini ziyaret için gittikleri Kilis'ten dönmekte olan Benzer ailesinden baba ile oğlu öldü, anne ile bir oğlu da yaralandı.

Olay yerine gelen trafik ekipleri yaralı kadının cep telefonundaki son arama kaydında bulunan "babam" yazılı numarayı arayarak, sadece "Telaş etmeyin yaralandılar" diyerek damadı ile torununun öldüğünü söyleyemedi.

Kaza sabah saat 05.30 sıralarında TEM Otoyolu'nun Arifiye ilçesi geçişinde meydana geldi. İsmail Ahmet Polat'ın yönetimindeki 34 HR 0312 plakalı otomobil, otoyolun Arifiye Köprüsü yakınında aynı istikamete gitmekte olan Fevzi Tunalı yönetimindeki 34 UN 8028 plakalı tırın 34 HD 7091 plakalı dorsesine arkadan çarptı. Sağ tarafı parçalanarak hurdaya dönen otomobilde bulunan 35 yaşındaki Mehmet Benzer ve 11 yaşındaki oğlu Şükrü Benzer olay yerinde can verdi. Anne Emine Benzer ile 4 yaşındaki oğlu Taha Benzer ve otomobil sürücü Ahmet Polat yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan 3 yaralı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.