İzlenme rekorları kıran 'Eyvah Eyvah' filmleri dizisinin çekimlerinin yapıldığı Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne bağlı Geyikli Beldesi'nde Ata Demirer coşkusu yaşandı. Belediye Meclisi kararıyla, filmlerin senaryosunu yazıp başrolde oynayan Ata Demirer'in adı, Belediye'ye ait parka verildi.

Düzenlenen törene, tatil yaptığı Bozcaada İlçesi'nden gelen Ata Demirer, Geyikli Belediye Başkanı AK Parti'li Metin Salman, meclis üyeleri ve hayranları tarafından karşılandı. Belediye binası önünde adının verildiği parka kadar yürüyen Ata Demirer'in çevresini saran hayranları onunla fotoğraf çektirmek için yarıştı. Bazı çocukları kucağına alarak seven Demirer, kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı.

Parka Ata Demirer'in adının verilmesi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Geyikli Belediye Başkanı Metin Salman, "Tarih, doğa zengini Geyikli, Ata Demirer sayesinde neredeyse tüm dünyada tanınır oldu. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Yaptığı esprilerle herkesi güldüren Ata Demirer de "Çok duygulu anlar yaşıyorum. Böyle bir onur harkese nasip olmaz. Gerek filmlerin çekimleri sırasında gerek daha sonraki günlerde gösterilen yakınlık, yardım ve en önemlisi sevgiden ötürü herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Törene Eyvah Eyvah filmlerinin başarılı yönetmeni Hakan Algül de omuzunda taşıdığı kızı Ayşe Ege'yle katıldı.