Caferağa Mahallesi, Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta önceki gün saat 00.30 sıralarında çıkan kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralanmıştı.

Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada kavgaya karışan aynı sokakta 6 yıldır döğmeci dükkanı işleten ve aynı zamanda Hells Angels Motorcyle Clup Turkey internet sitesi yöneticisi Şener Ö.'nün aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına almıştı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından ifadeleri alındıktan sonra Kadıköy Adliyesi'ne götürülen 9 kişinin mahkemedeki sorgusu dün saat 23.00 sıralarına kadar sürdü.

Mahkemede motosikletli çete olmadıklarını ve kavgaya müdahale ettiklerini söyleyen zanlılardan Hells Angels Motorcyle Clup Turkey motosiklet sitesi yöneticisi döğmecilik yapan Şener Ö., yardımcıları Emre G., Kürşat N., kavganın meydana geldiği sokakta bulunan bir barda çalışan Savaş K., görgü şahitleri tarafından teşhis edilen Serhan U. ile Koray T. tutuklandıktan sonra polis ekipleri tarafından alınarak cezaevine teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada bıçak kullanan kişi olarak belirlenen K.T.'nin yakalanması için operasyonlar sürüyor.

Sokaktaki barların müdavimi olduğu belirlenen K.T.'nin sık sık içki içmeye geldiği belirlendi.

Motosiklet kullanan K.T.'nin olay gününden beri evine gitmediği belirlenirken, yakalanması için çalışmalar sürüyor.