Giysilere etki eden akımlar aksesuarları da etkiliyor. Bu sene etkisinde kaldığımız her stili çantalarda görmemiz de mümkün olacak, bu da sayısız alternatif ve sayısız mutlu kadın demek!

Yılan derisi

Yılan derisi fenomeni bu yaz pek çok ünlü tasarımcının ilk tercihi oldu. Giyerken fazla dikkat gerektiren yılan derisini aksesuarda daha özgürce ve rahat kullanabilirsiniz. Her boyutta ve şekilde karşımıza çıkan çantalarda doğan tonlar büyük ilgi görüyor. Üstelik bu tonlar her renk giysiniz için de harika bir uyum oluşturacaktır.

 

 

 

 Etnik modeller

Etnik dokuyu hem desenlerde, hem de malzemelerde göreceksiniz. Bu çantalarla sade ve gösterişsiz bir beyaz tişörtü nasıl canlandırabileceğinizi bir düşünün! Hippi akımını izleyenlerdenseniz bu çantaların tam size göre olduğunu söyleybiliriz.

 

 

 

 

 

 

 

uzunsapli.20110610134015.jpgOmuz askıları

Askılar inceldi ve uzadı. Uzun boylular için çantayı omuza asarak kullanmak çok daha uygun olacaktır. Çok zarif ve kadınsı görünen bu modelleri kısa boylular da çapraz takabilirler. Unutmayın, tarzınız size ait ve onu dilediğinizce şekillendirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

belcantasi20113.jpgBel çantası

İşte tam anlamıyla kusursuz bir aksesuar! Çanta olarak fonksiyonel, kemer olarak şık ve gösterişli... Sebebi ne olursa olsun bel çantasını bir kez kullanmaya başladıktan sonra alışkanlık yaratacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

puskullu20114.jpgPüsküller

Spordan klasiğe, her kalınlıkta ve uzunluktaki pek püsküller özellikle Cavalli'nin favorisi... Kışın botlarda görmeye alıştığımız bu tarz, yazın da çantalarımıza sıçrıyor. Eğer tasarımcılar bu kadar zengin bir yelpazede püskül kullanmaya devam ederse önümüzdeki birkaç yıl trend listelerinin zirvesinde kalmaya devam edecek.