Beşiktaş, Avusturya kampına katılacak futbolcu kadrosunu açıklarken, bir süredir takımdan gönderilmesi gündemde olan Matteo Ferrari ve Michael Fink 28 kişilik kamp kadrosuna dahil edilmedi. Siyah-beyazlı kafilede ayrıca Mertcan Demirer, Cumali Bişi, Rıdvan Şimşek ve Onur Bayramoğlu da kamp kadrosunda yer almadı.

Pazartesi günü saat 11:00 özel bir uçakla Avusturya'nın Leogang bölgesine gidecek olan siyah-beyazlılar, 15 Temmuz'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek. Kampta 2 hazırlık maçı yapacak olan siyah-beyazlılar, Salı günü SV Austria Salzburg ile, Perşembe günü de FC Pinzgau Saalfelden ile karşı karşıya gelecek. Saatleri daha sonra belirlenecek her iki müsabaka da Leogang Steinbergstadion'da oynanacak.

Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun belirlediği Avusturya kamp kadrosunda 28 futbolcu bulunuyor. Hugo Almeida ile Tomas Sivok, kampa Avusturya'da katılacak. Bu arada bir süredir takımdan ayrı antrenmanlara çıkan ve gönderilmeleri gündemde olan Michael Fink ile Matteo Ferrari'nin kamp kadrosuna alınmaması dikkat çekti.

Beşiktaş'ın kamp kadrosu şu futbolculardan oluşuyor:

Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Atınç Nukan, Egemen Korkmaz, Ersan Adem Gülüm, Necip Uysal, Mehmet Aurelio, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Muhammet Demirci, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Sidnei, Fabian Ernst, Guti, Hugo Almeida, Bebe, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Filip Holosko.