Bodrum'da şarkıcı Neco'nın kızı köşe yazarı Ayşe Özyılmazel ile reklamcı Ali Taran'ın merakla beklenen düğün töreni yapıldı . Nikah havuzbaşında kıyıldı. Gelinin annesi Oya Germen nihak boyunca gözyaşlarını tutamadı. Gelin çiçeğini törene katılan tüm kızları atlatan İzzet Çapa kaptı.




Bodrum'un Göltürkbükü Beldesi'ndeki villada gerçekleşen törende Ayşe Özyılmazel ile reklamcı Ali Taran'ın nikah şahitliklerini Hıncal Uluç, Necati Akpınar ve Gökhan Şükür yaptı.

Nikaha kimler katıldı?

Törene Kıvanç Tutlıtuğ, Yalın, İzzet Çapa, Mashar Alanson ve Biricik Suden, Semiramis Pekkan, Canan Yaka, Ali Soyer ve pek çok ünlü davetli katıldı.

Gecede Dj Can Hatipoğlu performans sergiledi. Evlilik cüzdanı ise Ayşe Özyılmazel'e verildi..

Çift balayı için yarın sabah lüks bir yatla Yunan adalarına gidecek.

Talimat yağdırdı

Göltürkbükü Beldesi'ndeki villaya nikah öncesinde, konuklar için bol miktarda yiyecek, içecek ve çiçekler taşındı. Ali Taran ise nikahta bir aksaklık yaşanmaması için oradan oraya koşup talimatlar yağdırdı. Ayşe Özyılmazel günün büyük bölümünü evde nikaha hazırlık için geçirirken, Taran da şort ve tişört ile çıktığı sokakta villaya getirilen, yiyecek, içecek ve çiçeklerle ilgilendi. Ünlü reklamcı Taran, yaklaşık 45 derecede sıcaklık altında bekleyen basın mensuplarına meyve gönderdi.